Engels A2/B1
Cursus voor volwassenen

Engels A2/B1

Engels A2/B1 A2/B1 - cursus

Wil jij goed Engels leren spreken?

De nadruk tijdens deze cursus Engels ligt op maatwerk en de praktische toepasbaarheid van de Engelse taal. Het aanbod en de werkwijze worden daarom zo goed mogelijk afgestemd op jouw leervraag en (toekomstige) beroepspraktijk.

Naast de wekelijkse bijeenkomsten onder begeleiding van een ervaren docent, biedt deze cursus jou een digitale leeromgeving, die 24/7 tot je beschikking staat. Zo kun je zelf bepalen, wanneer en hoe vaak je tijd aan de ontwikkeling van je taalvaardigheid besteedt.

De docent ondersteunt jou hierbij met tips, feedback en passende taalactiviteiten. Het aanbod is gericht op leren door te doen. Dat betekent, dat je van begin af aan actief met de taal bezig bent. De hiervoor benodigde kennis ontwikkel je al doende en deels onbewust met behulp van diverse bronnen. 

Engels A2/B1 in het kort

  • Startdatum: 27 september 2023
  • Cursusduur: 20 weken
  • Lesmoment: dinsdagavond van 19:00 tot 20.30 (online)
  • Studiebelasting: 60-150 uur
  • Kosten: € 990,-

Met het behalen van deze cursus ontvang je een taalverklaring. Hiermee toon je aan het Engels op A2/B1 niveau te beheersen. De kans is groot dat dit in je werk goed van pas komt.

Praktische informatie

Hoe leer je?

Je werkt tijdens deze online cursus aan de uitbreiding van alle taalvaardigheden, maar vooral hoe je het Engels in de praktijk gebruikt. Je bepaalt elke week zelf met welk onderwerp en vaardigheid je aan de slag wilt. We bieden volop keuze en individuele ondersteuning en je krijgt gratis toegang tot het Diglin oefenmateriaal. Dit oefenmateriaal is erkend met de Comenius EduMedia Siegel 2020.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, dus er is genoeg tijd en ruimte om met elkaar te leren, te praten en individuele begeleiding te krijgen.

Wat leer je?

Dit bepaal je zelf. Het hangt af van je leerdoelen en beroepssituatie.

Waar kun je werken?

Je kunt Engels in heel veel beroepen gebruiken.

Toelating

Deze cursus is geschikt voor deelnemers die de A1/A2 cursus succesvol hebben afgerond en hun Engelse taalvaardigheden verder willen uitbreiden. De cursus is met name relevant voor mensen die Engels nodig hebben in hun beroepspraktijk en zelfredzaam willen zijn in de Engelse taal.

Kosten

De kosten van de cursus Engels A2/B1 bedragen €990,-.

Meer informatie

Voor vragen en informatie over deze cursus of andere Engelse cursussen kunt u contact opnemen met Annemieke van Duuren: a.van.duuren@fcroc.nl.

Deel deze pagina via

Kijk voor aanmelden en de actuele informatie op Frieslandcollege.nl