Friesland College Friesland College Friesland College

Anne Wadmanwei 2, Leeuwarden

Algemeen telefoonnummer

088 - 060 85 00

Bezoekadres

Anne Wadmanwei 2 8914 BD Leeuwarden

Postadres

Postbus 45 8900 AA Leeuwarden

Er zijn geen opleidingen gevonden die aan uw criteria voldoen

Assistent bouwen en wonen

Leerweg: bbl, bol Niveau 1 Duur: 1 jaar

Als Assistent bouwen en wonen kun je heel veel kanten op. Je helpt bij allerlei bouwklussen, bijvoorbeeld het plaatsen van steigers, sloopwerk, verfwerk en je zorgt dat het netjes wordt opgeleverd. Dit is een beroep voor echte doeners, die graag de handen uit de mouwen steken!

Gezel schilder

Leerweg: bbl Niveau 3 Duur: 3 jaar

Je bent een vakman die de wereld kleur geeft. Als Gezel Schilder heb je extra verantwoordelijkheden op je bordje liggen. Je stuurt ook je collega’s aan en adviseert over de aanpak en de planning. Je bent ook degene die overlegt met de opdrachtgever. Je bent daarmee een onmisbare schakel in elke schildersklus. Voor vakmensen als jij is er werk genoeg. Want de woningmarkt trekt weer aan en bouwbedrijven zitten in de lift.

Schilder

Leerweg: bbl Niveau 2 Duur: 2 jaar

Je bent een vakman die de wereld kleur geeft. Deuren, kozijnen, plafonds en dakkapellen. Jouw schildershanden maken het netjes en toonbaar. Vaak heb je per jaar veel verschillende klussen te doen en werk je steeds op andere locaties. Dat is lekker gevarieerd dus. Voor vakschilders als jij is er werk zat. Want de bouwwereld trekt weer aan en bouwbedrijven zitten in de lift.