Sofie Stuve

Sofie heeft gedurende haar studieloopbaan al meerdere uitdagingen voor de kiezen gehad. Corona is hier slechts eentje van. Juist nu in tijden van corona is het Sofie gelukt om de wind weer in de zeilen te krijgen en er vol voor te gaan. Over Sofie worden de volgende lovende woorden gezegd: ‘’Wij zien de Sofie zoals we die destijds hebben aangenomen stralen en opbloeien en willen haar hier graag voor complimenteren.’’ 

Het is gelukt om de wind weer in de zeilen te krijgen. Dit jaar mag Sofie de studie ‘medewerker evenementen organisatie’ afronden, en kijkt met een opgeheven hoofd naar de toekomst. Waar zij zich op richten wil? Een tweedehands kledinglijn.  Het belangrijkste voordeel van het kopen van tweedehands fashion is het feit dat het duurzaam is. Een kast met tweedehands items is een bewuste kast waar mens, dier en milieu vele voordelen van ondervinden.

Natuurlijk moet je wel de energie hebben om deze positieve veranderingen in gang te zetten. Sofie heeft alles op alles gezet om de zelfstandige, welgezinde en gemotiveerde vrouw te worden die ze nu is.