Voor een beetje warmte en wat persoonlijke aandacht als opkikker

Tips voor werkplezier en een beetje rust in alle hectiek, Team Persoonlijke Aandacht

In deze tijd waarin iedereen heel hard werkt maar studenten en collega’s vooral op een schermpje ziet, is een beetje persoonlijke aandacht heel prettig. Anders is het allemaal zo functioneel en toch ook wel wat saai, als er geen tijd meer is voor wat belangstelling en een ‘gewoon’ gesprekje: ‘Hoe gaat het met jou?’ Dan kun je afwachten wat er gebeurt. Of je organiseert dat beetje warmte… En dat doet het ‘Team Persoonlijke Aandacht’.

Yudi Hoekstra, Coos Walthaus, Guusta Elzinga en Froukje van Ommen (communicatie) zorgen voor praktische tips die het thuiswerken gemakkelijker kunnen maken. De luisterlijn is ook onderdeel van het pakket.

Ook bedenkt de groep geregeld activiteiten, waarin mensen het schouderklopje krijgen dat ze verdienen. Door een bezoekje aan veertig collega’s thuis, met ballonnen en een bloemetje, tijdens de Week van de Liefde bijvoorbeeld… Of een hele week met allerlei online activiteiten tijdens de Week van het Werkplezier, in de periode dat iedereen thuis moest werken en vrijwel niemand nog op school kwam. Met meditaties maar ook energizers, tips om vanuit rust te werken én ervaring over hoe je nu met plezier kunt blijven werken. En nogmaals: dat is dan wel heel prettig…