D'tour

D’tour zorgt ervoor dat studenten een plek hebben om onder begeleiding achterstanden weg te werken. Ze hebben een plek waar ze zonder oordeel en met hulp weer structuur aan kunnen brengen in schoolwerk en in hun dagelijkse ritme. De coaches hebben oog voor de student en zitten dicht op de opleiding. Dit is dé plek voor studenten die zijn vastgelopen en door de bomen het bos niet meer zien.

Wat het extra speciaal maakt is de samenwerking tussen D’tour en Bureau Student Services (BSS). Daarnaast zijn er van meerdere opleidingen coaches aan verbonden. Door deze samenwerkingen kunnen we goede afspraken worden gemaakt wat de leerroute is van de student, wat hij of zij nodig heeft. Hierdoor loopt D’tour erg goed.

Tineke Meter werkt vanuit passie en laat dat ook merken aan collega’s en studenten. Ze is altijd op zoek naar samenwerking, verbinding. Vorig jaar heeft ze meegeholpen met het opzetten van D’tour om extra ondersteuning en begeleiding te bieden aan jonge mensen die het soms hard nodig hebben.  Ze is trots op haar collega’s met wie ze dit heeft kunnen doen.