10. Lilianne Lijs-Miedema

’Wat mij betreft is Lilianne docent van het jaar!!’’ Een positieve relatie tussen docent en leerling is belangrijk voor de schoolprestaties van de student. Lilianne is meermaals genomineerd, doordat zij een positieve indruk achterlaat.

Maatwerk staat centraal bij Lilianne. Het uitgangspunt is dan ook dat iedere student uniek is en op zijn eigen manier leert. Leerlingen verschillen in de mate waarin en de manier waarop ze begeleiding nodig hebben en tot leren komen.  Zo schrijft een student: ‘’Lilianne is een van de redenen dat ik ondanks vele tegenslagen alsnog mag examineren.’’ 

De persoonlijkheid van de leraar - waar betrokkenheid een belangrijk deel van uitmaakt - blijkt een grote rol te spelen in de waardering door studenten. ‘’Zonder haar had ik het jaar nooit gehaald! Ze is een ontzettende goede coach, werkt hard en is betrokken bij jou als student.’’ In de tijd dat motivatie om door te gaan het hardst nodig was, stond Lilianne klaar voor iedereen student die nét even dat extra zetje nodig had. 

Lilianne Lijs-Miedema denkt graag mee naar de oplossing om jou verder te helpen en dat maakt haar een fantastische docent.