Friesland College Friesland College Friesland College

LICHT!

In een tijd waarin het lastig was om weer eens even vaart te maken en samen vlot vooruit te komen, gebeurden toch ook nú - in het afgelopen jaar - best mooie dingen in en rond het Friesland College. Studenten en docenten vonden nieuwe wegen, stages gingen door dankzij extra inzet van bedrijven en begeleiders, bijzondere projecten kwamen toch van de grond.

Wat ging wél goed? Dat hebben we in de afgelopen weken ruim in de schijnwerpers gezet in LICHT! In de eregalerij staat een fraaie lijst met inspirerende voorbeelden: lichtpuntjes die kunnen inspireren…

Met meer dan achthonderd stemmen en het oordeel van een jury kwam hieruit tien nominaties voort, die in een live-uitzending van LICHT! nog eens uitgebreider in de spotlights stonden. In LICHT! Live hadden studenten een groot aandeel, om op allerlei manieren ervaring op te doen in een praktijk die nu lastig is te vinden.

Hoe was dat? Het leverde op donderdagmiddag 22 april 2021 een uur vol inspiratie op. Voor studenten, medewerkers én de ‘buitenwereld’, die ook zo belangrijk is voor het Friesland College. Uitzending gemist? Geen probleem… LICHT! Live is terug te zien op het YouTube-kanaal van het Friesland College.

Bekijk de uitzending hier!