Leerbedrijf Wellness & Lifestyle | Friesland College

'Elke expert is ooit begonnen als beginner'

In een fijne sfeer en in een veilige leeromgeving leren en werken studenten onder persoonlijke begeleiding van een professionele praktijkexpert. De studenten krijgen ruimte voor eigen creativiteit om zichzelf zowel persoonlijk als vaktechnisch te ontwikkelen. “Niet perfect is ook goed”, zei een van de studenten. Fouten maken mag! Studenten uit de verschillende jaren leren met en vooral van elkaar.

Extra

Prakijkgestuurd leren staat iedere dag centraal. Gasten van buitenaf kunnen kiezen uit een eigen vormgegeven aanbod in behandelingen. Naast alle verplichte praktijkonderdelen biedt het leerbedrijf studenten extra specialisaties om zo in te spelen op trends. Ook doen zij meerdere projecten, zoals de Ouderendag in Appelscha, waar ze hebben meegewerkt aan een verwendag voor eenzame ouderen. Daarnaast worden er ook workshops op locatie verzorgd op de Dag van de mantelzorgers en kinderfeestjes. Bovendien heeft Wellness & Lifestyle dit jaar meegedaan aan Skills Heroes, de vakwedstrijden voor het mbo.

Heel graag willen ze als leerbedrijf groeien zodat ze meer studenten kunnen klaarstomen voor het werk en zouden ze voor gasten graag een complete wellnessbeleving creëren.