Beleefdagen | Friesland College

Met leerlingen die zich opgeven voor een Beleefdag via het formulier aanmelden Beleefdag nemen we contact op voor het maken van een afspraak.

LET OP: Doe- en Beleefdagen bij MBO Life Sciences
MBO Life Sciences heeft door het jaar heen voor uw leerlingen diverse mogelijkheden om te komen kijken en zich te oriënteren, onder andere tijdens Doe- en Beleefdagen. Bij deze opleidingen is het niet mogelijk om dat te doen via het systeem van Kijk- en Beleefdagen van het Friesland College. Willen uw leerlingen sfeer proeven bij MBO Life Sciences, dan kunnen ze zich aanmelden via de website van MBO Life Sciences >>.

Hoe blijft u op de hoogte?
Via het dashboard kunt u, als u dat wilt, inloggen op ons systeem. Hiervoor krijgt u een eigen wachtwoord. Na inloggen krijgt u een overzicht van al uw leerlingen die zich voor de Kijk- en Beleefdagen hebben aangemeld, wanneer ze bij het Friesland College verwacht worden en, na afloop van het bezoek, of ze daadwerkelijk geweest zijn.

Uw reactie of vragen
Wij zouden het op prijs stellen als ook u uw ervaringen, zowel positieve als negatieve, aan ons doorgeeft. Voor ons is dit waardevolle informatie waarmee we de kwaliteit van de Kijk- en Beleefdagen steeds kunnen verbeteren. Ook als u vragen heeft, aarzel dan niet deze aan ons te stellen. U kunt uw ervaringen of vragen aan ons melden via voorlichting@fcroc.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan ook: 088 - 060 25 70 (bureau Marketing & Communicatie/Voorlichting).