Friesland College Friesland College Friesland College

Open Dag: online, in groepjes en “gewoon”

Normaal gesproken kun je tijdens een open dag rustig kennismaken met je toekomstige school en opleiding. Door corona gaat dat nu even niet zo makkelijk. Maar we hebben wel iets anders bedacht. Een soort online open dag, bijvoorbeeld. En je kunt binnenkort ook langskomen tijdens corona!

Online Infoavond

Weet je al wel ongeveer welke opleiding je wilt doen, maar wil je er graag nog wat meer over weten? Geef je dan snel op voor de Online Infoavond op 29 maart 2021. Studenten en docenten zitten dan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te vertellen wat je ervan kunt verwachten.

Webinars bekijken van je favoriete opleidingen

Een echte open dag kan even niet, maar een online open dag lukt wel! We hebben over veel van onze opleidingen een webinar opgenomen, waarin iemand van de opleiding van alles vertelt. Die kun je nu allemaal op je gemak terugkijken, zodat je meer te weten komt over je favoriete opleidingen.

Op de hoogte blijven van de Minitours

Als onze school weer open is, willen we de Minitour gaan organiseren. Je kunt dan langskomen om de studenten en docenten van een bepaalde opleiding alvast te leren kennen, en een kijkje te nemen. Dat doen we in kleine groepjes.

Hulp nodig bij het kiezen?

Heb je nog geen idee welke opleiding je wilt gaan doen? Geen zorgen, daar kunnen we je bij helpen met ons advies.

Gewone open dag?

We hebben op dit moment geen idee wanneer we weer een “gewone” open dag kunnen geven. We zijn wel steeds bezig om nieuwe manieren te verzinnen die je laten zien hoe het op het Friesland College is.

Proef de sfeer van het Friesland College