Online Infoweek 1 t/m 4 november 2021

Van 1 t/m 4 november kun je online voorlichtingen volgen over onze sectoren. Je hoort onder andere welke opleidingen onder deze sectoren vallen en voor welke beroepen je kunt leren. Zo kun je goed voorbereid onze Open Dag op 19 november bezoeken.

Kick off online infoweek: algemene voorlichting over het Friesland College

De online infoweek starten we met een algemene voorlichting over het Friesland College op 1 november van 14.00-15.00 uur. Voor deze voorlichting hoef je je niet aan te melden. Je kunt de voorlichting ook makkelijk met je hele klas volgen. Of later bekijken, want deze wordt opgenomen. De voorlichting vindt plaats in Teams. Stel je vragen via de chat!

Klik op 1 november 5 minuten voor de start van de voorlichting op onderstaande button.

LIVE VOLGEN: ALGEMENE VOORLICHTING FRIESLAND COLLEGE
1 november 14.00-15.00 uur

Online voorlichtingen over onze opleidingssectoren

Om je aan te melden voor een online voorlichting heb je een account in MijnFC nodig. Nadat je bent ingelogd in MijnFC kun je een voorlichting selecteren en je aanmelden.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding via mail. Kort voor de online voorlichting ontvang je een herinnering met daarin meer informatie en de link om deel te kunnen nemen.

Meld je hier aan via MijnFC

Je hebt de app van Microsoft Teams nodig om mee te doen. Het is slim om de app alvast te installeren, zodat je dat dan niet meer hoeft te doen.

Heb je nog geen idee van de opleiding die je wilt gaan volgen en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor een telefonisch adviesgesprek of een workshop over studiekeuze.

Overzicht van alle data en tijden Online Infoweek