Meld je aan voor een Beleefdag

Heb je een leuke opleiding gevonden en wil je ervaren of het écht iets voor je is? Meld je dan aan voor een beleefdag! De beleefdagen worden aangeboden van november tot en met maart. Sommige opleidingen bieden ook na maart beleefdagen aan. Kijk bij de opleiding van jouw keuze wanneer een beleefdag wordt aangeboden. Je vindt de data en tijden van beleefdagen op de opleidingspagina’s via onderstaande button.

Als je een beleefdag selecteert, word je naar MijnFC geleid. Heb je nog geen MijnFC-account, dan moet je die eerst aanmaken. Kort voor de Beleefdag ontvang je een herinnering met daarin een link naar MijnFC waar je meer info over de Beleefdag vindt. Bijvoorbeeld waar je precies moet zijn en wat je eventueel mee moet nemen.

NAAR DE OPLEIDINGEN

Zie je bij jouw favoriete opleiding geen data voor Beleefdagen staan? Stuur dan een mail aan beleefdag@fcroc.nl en vermeld de opleiding waar je interesse in hebt en in welke plaats (Leeuwarden of Heerenveen). Dan nemen wij contact met je op.

Heb je nog geen idee welke opleiding je wilt doen, dan kun je studieadvies krijgen.

Heb je vragen?  

Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen over de Beleefdag. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar beleefdag@fcroc.nl. 

Wij zijn het Friesland College