Online Open Week 1 t/m 4 november 2021

Info & aanmelden online infoweek
Friesland College Friesland College Friesland College

Online Open Week 1 t/m 4 november 2021

Info & aanmelden online infoweek

Meld je aan voor een Beleefdag

Tijdens een beleefdag ontdek je hoe het is om een mbo-opleiding van het Friesland College te doen. De beleefdagen worden aangeboden in de periode van december tot en met maart.

Heb je nog geen idee welke opleiding je wilt doen, dan kun je online of telefonisch studieadvies krijgen.

De data en tijden van de Beleefdagen vind je op de opleidingspagina. De geplande beleefdagen staan bij elke opleiding vermeld. Als je een datum selecteert, ga je naar MijnFC. 

In MijnFC maak je eenmalig een account aan. Daarna kun je je voor de Beleefdagen aanmelden. Met je eigen account heb je meteen een overzicht van alle Beleefdagen die er zijn, die je hebt bezocht of waarvoor je je hebt aangemeld. Je kunt je er hier ook voor afmelden. 

Een MijnFC-account aanmaken is heel eenvoudig. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, activeer je je account met de e-mail die je ontvangt op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Vervolgens maak of bevestig je je keuze en krijg je een aanmeldbevestiging via e-mail. Kort voor de Beleefdag ontvang je een herinnering met daarin een link naar MijnFC met de details van de Beleefdag. 

Aanmelden voor een Beleefdag via MijnFC 

Let op: uitzonderingen 

Heb je vragen?  

Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen over de Beleefdag. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar beleefdag@fcroc.nl. 

Wij zijn het Friesland College