Manager/Ondernemer Horeca | Friesland College

Jouw tent is top! Een tevreden gast geeft je een kick. Als manager of ondernemer in de horeca ben jij direct betrokken bij het succes van het restaurant, hotel of café waar je werkt. Of als eigenaar van je eigen bedrijf. Je werkt voor en met mensen en daarbij heb je één ding voor ogen: het mag de gasten aan niets ontbreken. Service, gezelligheid, goed eten en drinken en een tiptop verzorgde  accommodatie. Daar sta jij garant voor! Samen met het team waar jij leiding aan geeft.

Twee varianten bij deze opleiding
In de opleiding Manager Ondernemer Horeca leer je ondernemen in de gastvrijheidsbranche. Afhankelijk van je doel (na de opleiding aan het werk, HBO of doorstuderen bij Stenden aan de Hogere Hotelschool) kun je kiezen uit twee varianten:

Manager/Ondernemer Horeca: met deze driejarige opleiding bereid jij je voor op zelfstandig werk in de horeca of op het starten van een eigen bedrijf in diverse richtingen.

Manager/Ondernemer Horeca Plus: deze opleiding sluit aan op het Hoger Hotelonderwijs (HHO) en voeren we uit i.s.m. Stenden. Delen van de opleiding bieden we aan in het Engels en de werkwijze past bij de leermethoden in het Hoger Hotelonderwijs.

 

Actueel