CIOS Dienstverlener Sport & Recreatie 2 | Friesland College

Werken als sporthalbeheerder of recreatiemedewerker
Als dienstverlener Sport & Recreatie kun jij terecht in de afwisselende en veelzijdige sport- en recreatiesector. Hier ben je breed inzetbaar. Je bent aanspreekpunt voor bezoekers, voert eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit en zet materiaal klaar. Jij zorgt ervoor dat alles piekfijn in orde is! Je kunt onder andere aan het werk in een sporthal, outdoor, op een camping, bij een watersportbedrijf of in een zwembad.
Lijkt dit je leuk? Dan ben je welkom bij de CIOS-opleiding Dienstverlener Sport & Recreatie!

Meer info over de mbo-opleiding Dienstverlener Sport & Recreatie 2 >>

Actueel

 • ‘Mensen op de langere termijn volgen om gezond te laten leven’

  ‘Mensen op de langere termijn volgen om gezond te laten leven’

  Ruim vijftig docenten, studenten en vertegenwoordigers vanuit het werkveld lieten zich dinsdag 7 juni, in het Sportbreakcafé in Heerenveen bijpraten over een gezonde leefstijl. Ook ervoeren zij door middel van workshops wat ze zelf kunnen doen aan een gezondere leefstijl. De inspiratiebijeenkomst werd georganiseerd door de studentenraad van CIOS Heerenveen Leeuwarden. Lees meer »

 • Studenten aan de slag op vrijwilligersdag via FC Doet!

  Studenten aan de slag op vrijwilligersdag via FC Doet!

  Als vrijwilliger praktijkervaring opdoen in het kader van de opleiding: dat is wat eerstejaars studenten Dienstverlening bij het Friesland College gaan doen op 6 en 7 april. De activiteit is georganiseerd in navolging van NLdoet. Lees meer »

 • CIOS zet nog steviger in op Fryske sporten

  CIOS zet nog steviger in op Fryske sporten

  Uit handen van Geert Teitsma, CIOS, ontving gedeputeerde Michiel Schrier een mooi cadeautje. Hij nam de gloednieuwe DVD 'Skûtsjesilen, Friese sport en traditie' als eerste in ontvangst. CIOS wil Fryske sporten blijvend stimuleren en verankeren in het onderwijs. Lees meer »

 • Talent krijgt de ruimte in Masterclass CTO en CIOS

  Talent krijgt de ruimte in Masterclass CTO en CIOS

  In de sport is talent belangrijk. Niet alleen in het veld of op de baan, maar ook in de begeleiding heb je talent nodig om 'top' te worden. Daarom slaan CTO Heerenveen en CIOS de handen ineen om talentvolle jongeren een uitdagende opleiding te bieden. Lees meer »

 • Jarig CIOS heeft toekomst

  Jarig CIOS heeft toekomst

  Veertig jaar CIOS betekent terugkijken op een rijk verleden, onder meer in een enorme reünie. Maar vooruitkijken kan ook. Dat deden docenten, studenten en relaties in een World Café in Sportstad Heerenveen, aan de hand van thema’s over sport en opleiden in de toekomst. Lees meer »