Friesland College Friesland College Friesland College

Aanmelden voor een opleiding

Ook tijdens de zomervakantie kun je je aanmelden voor een opleiding bij het Friesland College. Na aanmelding zullen we in de week van 9 t/m 13 augustus je direct inschrijven waar mogelijk.

Op woensdag 18 augustus vindt er voor de ingeschreven studenten een welkomstbijeenkomst plaats op het Friesland College. In de toelatingsbrief die je ontvangt na inschrijving staat de locatie en tijd per school aangegeven. Je krijgt dan verder informatie over je inschrijving en de start van je opleiding.

Heb je voor je aanmelding nog vragen? Lees de informatie over toelating en toelatingseisen of bekijk de meest gestelde vragen over aanmelden. Staat jouw vraag er niet bij, bel dan met het Adviescentrum: 088-060 3000. Het Adviescentrum is gedurende de hele zomervakantie telefonisch bereikbaar.

Voor opleidingen en cursussen buiten het reguliere aanbod zijn aparte inschrijfformulieren. Dit geldt voor Vavo, Inburgering, Algemene basisvaardigheden en Cursussen voor volwassenen.

Door je aanmelding te versturen laat je ons weten dat je een opleiding wilt volgen bij het Friesland College. Als we je aanmelding hebben ontvangen start de inschrijfprocedure, hierover meer op de pagina 'Wat kun je verwachten na je aanmelding'.

 

Persoonlijke gegevens
Voer een geldige combinatie huisnummer en postcode in, straat en woonplaats zal automatisch gevuld worden.
De postcode is niet gevonden, voer een bestaand postcode in.
Vooropleiding
Op welke school volg(de) je deze opleiding
Lukt het aanmelden niet?

Stuur dan een e-mailbericht naar aanmelden@fcroc.nl Vermeld hierin je voor- en achternaam, adres, postcode/woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, BSN, vooropleiding en huidige school. Vermeld ook de opleiding waarvoor je belangstelling hebt.

Wat kan je verwachten na je aanmelding?

Door je aanmelding te versturen laat je ons weten dat je een opleiding wilt volgen bij het Friesland College. Als we je aanmelding hebben ontvangen start de inschrijfprocedure.