Werkconferentie praktijkroute 14 maart | Friesland College

Het aanmeldformulier vindt u onderaan deze pagina. Aanmelden kan tot en met 5 maart 2018.

UITNODIGING voor medewerkers van scholen, instellingen, bedrijven, gemeenten en provincie

Op woensdagmiddag 14 maart vindt er weer een werkconferentie plaats over de Praktijkroute van het Friesland College. De bijeenkomst is voor medewerkers van scholen, instellingen, bedrijven, gemeenten en provincies die meer willen weten over het hoe en waarom van de praktijkroute, een vernieuwende vorm van praktijkgestuurd leren. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Thema: ‘Samenwerken, leren en innoveren in de praktijkroute’
Datum: woensdag 14 maart 2018

Plaats: Zorggroep Alliade, Meriant, locatie Anna Schotanus, Marktweg 104  8444 AC Heerenveen
Tijd: 15.00 - 17.30 uur (ontvangst met koffie/thee vanaf 14.30 uur)

In de praktijkroute integreren we leren en werken in de praktijk. Vanaf de eerste dag zijn studenten in de praktijk en gaan daar aan de slag, samen met collega’s. De theorie wordt gekoppeld aan de praktijkervaring, zodat studenten direct doorhebben wat 'het nut' is van kennis. Met intensieve begeleiding door een docent/coach en door werkbegeleiders van het bedrijf of de instelling, werken de studenten toe naar een erkend mbo-diploma.

Het klinkt goed en de ervaringen zijn goed maar … wat komt hier allemaal bij kijken? Wat is de impact ervan op het leren van de student? Wat doet het met de medewerkers van de instelling en wat vraagt het van de rol van de docent? Wat zijn de organisatorische kansen en valkuilen?

Na een korte inleiding bespreken we tijdens de bijeenkomst samen met studenten, docenten en werkbegeleiders, deze en meer vragen met u. We zoomen met name in op de praktijkroute van Zorg, Service & Welzijn.

Aanmelden
Wilt u meer weten over de praktijkroute en bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden t/m 5 maart via onderstaand formulier. 

Stuurt u de link naar deze uitnodiging gerust door naar collega's of andere personen waarvan u weet dat ze geïnteresseerd zijn in de opzet van de praktijkroute, zodat zij zich ook kunnen aanmelden. 

We hopen op uw komst!


Vriendelijke groet,

Rudolf Winius, 
onderwijsdirecteur Friesland College 
school voor Zorg, Service & Welzijn

 

Ik meld me hierbij aan voor de Werkconferentie praktijkroute van woensdag14 maart 2018:

(Indien u met collega's wilt komen vragen we u om per persoon een aanmelding in te vullen)