Kijkdagen
Op 19 april is de laatste Kijkdag van dit schooljaar. Leerlingen kunnen zich hiervoor nog tot uiterlijk 12 april aanmelden.

Beleefdagen
Omdat het lesprogramma van onze studenten in de laatste periode anders verloopt dan in de rest van het studiejaar, kunnen leerlingen niet in alle gevallen nog meelopen met onze studenten tijdens een Beleefdag. Ze kunnen zich nog wel aanmelden tot 8 mei, maar de activiteit waarvoor ze worden uitgenodigd zal soms in een andere vorm en veelal ook groepsgewijs plaatsvinden. De opleidingen kiezen hiervoor de vorm die het beste past bij de situatie en bij de hoeveelheid belangstellenden. De leerlingen die zich aanmelden zullen hierover worden geïnformeerd.

Voor de opleidingen van Toerisme & Recreatie is meelopen in de maand april al niet meer mogelijk, omdat alle studenten in die periode op stage zijn.

Infomiddag op 7 juni
Op deze middag kunnen uw leerlingen met hun ouders tussen 16.00 en 18.00 uur op meerdere locaties terecht voor informatie. U ontvangt hierover t.z.t. het voorlichtingsmateriaal.

Kort Keuzetraject
Het Servicecentrum Studenten/FC-XL organiseert evenals vorig jaar weer een Kort Keuzetraject. Meer info >>

FC-Adviescentrum
Leerlingen kunnen met hun vragen uiteraard iedere werkdag terecht bij het FC-Adviescentrum en ze kunnen binnenlopen bij onze studieadviseurs tijdens de inloopspreekuren.