Voorlichtingsactiviteiten vanaf april | Friesland College

Infomiddag op 7 juni
In de week na de examens organiseren we nog een Infomiddag voor leerlingen die hun keuze voor een vervolgopleiding nog moeten maken. Zij kunnen op 7 juni tussen 16.00 en 18.00 uur terecht op meerdere locaties in Leeuwarden en Heerenveen en hier informatie krijgen over de mbo-opleidingen bij het Friesland College. Ze kunnen zich, als ze dat willen, ook meteen aanmelden. Meer info over de Infomiddag en de locaties >>
Onderaan deze pagina vint u de pdf van de poster. U kunt deze doorsturen aan uw leerlingen of desgewenst uitprinten en ophangen.  

Beleefdagen
De aanmelding voor Beleefdagen is inmiddels gesloten. Leerlingen die zich eerder al hadden aangemeld, worden nog uitgenodigd. Omdat het lesprogramma van onze studenten in de laatste periode anders verloopt dan in de rest van het studiejaar, kunnen ze niet in alle gevallen nog meelopen met onze studenten tijdens een Beleefdag. De opleidingen kiezen hiervoor de vorm die het beste past bij de situatie en bij de hoeveelheid belangstellenden. De leerlingen die zich hebben aangemeld zullen hierover worden geïnformeerd.

Kort Keuzetraject
Het Servicecentrum Studenten/FC-XL organiseert evenals vorig jaar weer een Kort Keuzetraject. Meer info >>

FC-Adviescentrum
Leerlingen kunnen met hun vragen uiteraard iedere werkdag terecht bij het FC-Adviescentrum en ze kunnen binnenlopen bij onze studieadviseurs tijdens de inloopspreekuren.