Zelf in de spotlights staan of zorgen dat iemand anders dat kan. Daar draait het om in de richting Podiumkunsten, Productie & Events. Je begeeft je in een creatieve wereld waarin je samen met collega's werkt aan producties, activiteiten of evenementen. Met voor ieder een eigen rol: voor een groep, op het podium, in de organisatie of achter de schermen aan de knoppen. Je wordt in deze richting breed opgeleid. Zodat je straks met je diploma in de hand meerdere mogelijkheden hebt. Bijvoorbeeld werken in een theater of in je eigen dansschool. Of je organiseert als zelfstandig ondernemer evenementen en activiteiten voor jong en oud. Wat je ook kiest, je passie voor het vak zorgt ervoor dat jij je werk met een 'drive' uitvoert. Welkom in deze bruisende wereld!

Neushoorn: nieuw onderkomen
Vanaf januari 2016 zijn de opleidingen Prodiumkunsten, Productie & Events gehuisvest op de locatie Neushoorn, Ruiterskwartier 41 in Leeuwarden.

Afstudeer concerten en voorstellingen

Muzikant: Afstudeerconcerten van de 3e en 4e jaars examenkandidaten van de opleiding Muzikant. Kijk voor informatie over de verschillende concerten en voor het bestellen van de tickets op de site van Neushoorn www.neushoorn.nl

Theater/acteur: Met trots presenteren wij D’Oogst. Onze 3e en 4e jaars examenkandidaten hebben met hun theatercollectief bijzondere voorstellingen gemaakt waarmee ze hopen af te studeren aan D’Drive Artiest Theater.
Toegang is gratis! Wel even reserveren via: ddrive.nl/d-oogst/informatie

Andere richtingen bij D'Drive

Kijk ook eens bij de andere richtingen die D'Drive aanbiedt:

Actueel