Podiumkunsten, Productie & Events

D'Drive, school voor Creatieve industrie & Pedagogisch werk

  • D
  • D
  • D
  • D

D’Drive studenten met voorstellingen tijdens de Midnight walk
Studenten van D'Drive hadden op 19 september een belangrijke creatieve inbreng bij een 12,5 km lange wandeling met kunst en cultuur langs unieke locaties in Leeuwarden. De opbrengst was voor het goede doel. studenten van de opleiding Artiest Theater hadden een grote inbreng.
Bekijk hier de fotoreportage.

MAKE IT!: Componeer je eigen CD-trackMake It! is een jaarlijks terugkerend project, uitgevoerd door tweedejaars studenten Artiest Muziek. Bij dit project werken onder andere sounddesigners, muzikanten en managers nauw samen. Elke artiest krijgt de opdracht een CD-track te componeren, op te nemen en uit te voeren. Het eindproduct presenteer je tijdens Make It!, een evenement gehouden in Poppodium Romein.

Showroom
Bekijk de foto's en video's met de prestaties van onze studenten.

Zelf in de spotlights staan of zorgen dat iemand anders dat kan. Daar draait het om in de richting Podiumkunsten, Productie & Events. Je begeeft je in een creatieve wereld waarin je samen met collega's werkt aan producties, activiteiten of evenementen. Met voor ieder een eigen rol: voor een groep, op het podium, in de organisatie of achter de schermen aan de knoppen. Je wordt in deze richting breed opgeleid. Zodat je straks met je diploma in de hand meerdere mogelijkheden hebt. Bijvoorbeeld werken in een theater of in je eigen dansschool. Of je organiseert als zelfstandig ondernemer evenementen en activiteiten voor jong en oud. Wat je ook kiest, je passie voor het vak zorgt ervoor dat jij je werk met een 'drive' uitvoert. Welkom in deze bruisende wereld!

Bekijk de brochure


 

Nieuw onderkomen in 2015
Vanaf augustus 2015 worden de podiumopleidingen gehuisvest in het nieuwe onderkomen in het Harmoniekwartier. Bekijk hier de artist impressions

Andere richtingen bij D'Drive
Kijk ook eens bij de andere richtingen die D'Drive aanbiedt:

Actueel