Podiumkunsten, Productie & Events

D'Drive, mbo kunstopleidingen

  • D
  • D
  • D
  • D

MAKE IT!: Componeer je eigen CD-track
Make It! is een jaarlijks terugkerend project, uitgevoerd door tweedejaars cursisten Artiest Muziek. Bij dit project werken onder andere sounddesigners, muzikanten en managers nauw samen. Elke artiest krijgt de opdracht een CD-track te componeren, op te nemen en uit te voeren. Het eindproduct presenteer je tijdens Make It!, een evenement gehouden in Poppodium Romein.

Voor Make It! leer je om zelf te zorgen voor de publiciteit, voor de vormgeving van het product - inclusief fotoshoot - en ook leer je een interview en persbericht maken. Onlangs is op donderdag 3 april een MAKE IT! gehouden waar maar liefst 22 acts werden opgevoerd.

Showroom
Bekijk de foto's en video's met de prestaties van onze cursisten.

Zelf in de spotlights staan of zorgen dat iemand anders dat kan. Daar draait het om in de richting Podiumkunsten, Productie & Events. Je begeeft je in een creatieve wereld waarin je samen met collega's werkt aan producties, activiteiten of evenementen. Met voor ieder een eigen rol: voor een groep, op het podium, in de organisatie of achter de schermen aan de knoppen. Je wordt in deze richting breed opgeleid. Zodat je straks met je diploma in de hand meerdere mogelijkheden hebt. Bijvoorbeeld werken in een theater of in je eigen dansschool. Of je organiseert als zelfstandig ondernemer evenementen en activiteiten voor jong en oud. Wat je ook kiest, je passie voor het vak zorgt ervoor dat jij je werk met een 'drive' uitvoert. Welkom in deze bruisende wereld!

Bekijk hier de brochure Podiumkunsten, Productie & Events>>

Nieuw onderkomen in 2015
Vanaf augustus 2015 wordt de opleiding Film & Media gehuisvest in het nieuwe onderkomen in het Harmoniekwartier. Bekijk hier de artist impressions

Andere richtingen bij D'Drive
Kijk ook eens bij de andere richtingen die D'Drive aanbiedt:
Design, Mode en Ambacht met de opleidingen Mode Design, Styling DEsign, Interieur Design en Creatief vakman/meubelmaker
Media, Games & IT met opleidingen op gebied van ICT en media, development, vormgeving en games
Pedagogisch werk & Onderwijs

 

Actueel