Volwassenenonderwijs

  • Start praktijkroute
  • Volwassenenonderwijs Friesland opleidingen voor volwassenen
  • Volwassenenonderwijs Friesland opleidingen voor volwassenen in de zorg
  • Volwassenenonderwijs Friesland opleidingen voor volwassenen vavo
  • Volwassenenonderwijs Friesland opleidingen voor volwassenen

Start in februari: Facilitair dienstverlener in praktijkroute
-----------------------------------------
CIOS Contractonderwijs

Wilt u een cursus volgen in de sport of op het terrein van vitaliteit en gezondheid? CIOS Heerenveen biedt hiervoor interessante mogelijkheden.
Meer informatie >>
------------------------------------------
Volwassenenonderwijs Welzijn ook in Leeuwarden
U kunt in het volwassenenonderwijs ook welzijnsopleidingen volgen in Leeuwarden. Dit geldt voor de variant school/stage (bol) van de opleidingen:

U start in een breed basisjaar waarin het werken met mensen in een 24-uurs situatie centraal staat. In de loop van het basisjaar richt u zich steeds meer op de door u gekozen opleiding. Bovengenoemde opleidingen duren 3 jaar en starten in september en februari.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Scholen, bijscholen, omscholen? Wat u ook wilt, het Friesland College biedt diverse interessante opleidingsmogelijkheden voor volwassenen. Van oriëntatietrajecten tot volledige mbo-beroepsopleidingen. Bijvoorbeeld in de zorg, de zakelijke dienstverlening of in de sector welzijn.

Bent u al werkzaam in deze richting of op zoek naar een baan? Het Friesland College zet u op het juiste spoor! De School voor Volwasseneneducatie & AVO biedt u een breed aanbod van cursussen. Op het gebied van ondersteuning bij de oriëntatie naar opleiding en werk, als inburgeraar, voor uw persoonlijke ontwikkeling, of op het gebied van taal en rekenen. Voor meer informatie klikt u hieronder op het onderwerp van uw keuze.

Uitgebreid aanbod van opleidingen
U kunt bij ons terecht voor:

 

Bekijk de brochure