Nieuws

Friesland College: ondernemend, onderzoekend, flexibel, vernieuwend, professioneel. Een omgeving met ruimte voor ideeën, voor initiatieven. Het bewijs: deze nieuwspagina, met slechts een selectie van al wat er gebeurt binnen onze organisatie.

 • Wellness-studenten actief tijdens Dag van de Mantelzorg

  11 november 2015

  Wellness-studenten actief tijdens Dag van de Mantelzorg

  Studenten van de wellness-opleidingen speelden in Heerenveen een prominente rol tijdens de Dag van de Mantelzorg op 10 november. Dit deden ze onder meer door wellness-behandelingen te verzorgen in Marijke Hiem, Heerenveen. Lees meer »

 • Aftrap VMBO-MBO Brug Friesland

  9 november 2015

  Aftrap VMBO-MBO Brug Friesland

  Bij School voor Techniek & Technologie vond onlangs voor studiejaar 2015-2016 de aftrap plaats van de tot nu toe erg succesvolle 'VMBO-MBO-Brug Friesland'. Dit is een al gedurende enige jaren lopend project, speciaal bedoeld voor 'meiden' uit de… Lees meer »

 • Gedeputeerde De Rouwe bezoekt praktijkroutes Friesland College

  6 november 2015

  Gedeputeerde De Rouwe bezoekt praktijkroutes Friesland College

  Geduputeerde Sander de Rouwe bezocht 5 november drie organisaties met een praktijkroute, alle lid van de Wiegelgroep. In Heerenveen ging hij langs bij zorgcentrum Herema State van Zorggroep Alliade en bij grafisch bedrijf/uitgeversgroep Royal… Lees meer »

 • CIOS'er Lisa Top naar Olympische Spelen

  26 oktober 2015

  CIOS'er Lisa Top naar Olympische Spelen

  Een daverende verrassing bij de wereldkampioenschappen turnen. De Nederlandse dames, met in hun midden CIOS-student Lisa Top, leverden een historische prestatie door zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, komende zomer. Lees meer »

 • Oud-mbo’er beste webdeveloper van Noord-Nederland

  18 oktober 2015

  Oud-mbo’er beste webdeveloper van Noord-Nederland

  Na een spannende finale mag Djurre de Boer (25) uit Groningen zich de beste webdeveloper van Noord-Nederland noemen. Hij won vrijdagavond in Heerenveen de Dev.Battle van het Friesland College en DBK uit Groningen. Lees meer »