Nieuws

Friesland College: ondernemend, onderzoekend, flexibel, vernieuwend, professioneel. Een omgeving met ruimte voor ideeën, voor initiatieven. Het bewijs: deze nieuwspagina, met slechts een selectie van al wat er gebeurt binnen onze organisatie.

 • Exclusief culinair genieten voor zacht prijsje

  8 oktober 2014

  Exclusief culinair genieten voor zacht prijsje

  Dit jaar weer een drietal buitenkansjes voor de fijnproevers onder ons. ‘De Oude Schouw’ organiseert met onze Entreeopleidingen buffetten voor een uiterst zacht prijsje. Zondag 26 oktober kun je voor slechts € 17,50 aanschuiven bij een exclusief… Lees meer »

 • Jeans Modeshow in Leeuwarden

  7 oktober 2014

  Jeans Modeshow in Leeuwarden

  Op maandag 3 november a.s. organiseren studenten van het Friesland College in Leeuwarden een heuse Jeans Modeshow. Een show met verrassende variaties op een bekend thema. Lees meer »

 • Wiegel: ‘Zorg dat je opvalt’

  2 oktober 2014

  Wiegel: ‘Zorg dat je opvalt’

  Hoe vind jij die mooie stageplaats of eerste baan, die iedereen graag wil? Tip van Hans Wiegel, al jaren VVD-coryfee: ,,Je moet je onderscheiden. Een bijzondere vakantiebaan? Ergens anders actief? Laat het weten en zorg er voor dat een ondernemer… Lees meer »

 • Wijziging telefoonnummers Friesland College

  24 september 2014

  Wijziging telefoonnummers Friesland College

  Al enige tijd heeft het Friesland College een bedrijfsnummer dat begint met 088 - 060. Het was daarbij ook mogelijk om ons te bereiken op de oude nummers. Per 1 oktober zijn deze echter definitief opgeheven. Lees meer »

 • Onderwijsinspectie positief over praktijkroute ZuidOostZorg

  18 september 2014

  Onderwijsinspectie positief over praktijkroute ZuidOostZorg

  Onlangs bracht de onderwijsinspectie een bezoek aan de praktijkroute bij ZuidOostZorg in Drachten. Zij concludeerde dat het leren in de praktijk, zoals bij ZuidOostZorg, prima voldoet aan de wet- en regelgeving voor bol-onderwijs. Lees meer »