Zie jij jezelf al werken in een bepaalde richting, maar twijfel je nog over welke opleiding je daarin wilt kiezen? Kom dan eens langs op een Kijkdag. Je krijgt informatie over alle opleidingsmogelijkheden binnen die richting, kijkt rond op de locatie, ziet studenten aan het werk en je proeft de sfeer. De Kijkdag maakt kiezen eenvoudiger.

Kom, proef de sfeer, kijk en kies wat bij jou past!

Meteen aanmelden voor Kijkdag

LET OP: 

• HEB JE EEN MAILADRES VAN @OUTLOOK, @LIVE, @MSN of @HOTMAIL:
Na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging via e-mail. Door problemen met de mail vanuit het Friesland College komt dit bericht waarschijnlijk in jouw 'ongewenste mail' binnen. Hou daarom de komende tijd deze map in de gaten. Heb je het bericht ontvangen, dan kun je bovenin klikken op 'geen ongewenste mail'. Hierdoor komen eventuele vervolgmails weer gewoon in je postvak 'In'. Je krijgt van ons ook een sms-bericht over je aanmelding.
Mocht je binnen twee weken na aanmelding geen mail of sms ontvangen hebben, laat dat dan weten via kijk-beleefdag@fcroc.nl.

• Via bovenstaande link kun je niet aanmelden voor een Kijkdag bij MBO Life Sciences. Wil je daar een kijkje gaan nemen, meld je dan via de website van MBO Life sciences aan voor een DOE-DAG op die locatie.


Planning Kijkdagen 2016-2017

12 oktober
16 november
14 december
15 februari
15 maart
19 april
aanmelden t/m 5 oktober
aanmelden t/m 9 november
aanmelden t/m 7 december
aanmelden t/m 8 februari
aanmelden t/m 9 maart
aanmelden t/m 12 april

Heb je hulp nodig bij het maken van een opleidingskeuze? Neem dan contact op met het FC-Adviescentrum.

Heb je vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen over de Kijk- en Beleefdag. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar kijk-beleefdag@fcroc.nl.