Weet je al welke opleiding je gaat kiezen en wil je bevestiging van je keuze? Meld je dan aan om een dag mee te lopen met studenten die nu de opleiding volgen. Zo weet je straks zeker dat je de goede keuze maakt!

Let op: uitzonderingen

  • Nagenoeg alle studenten van de opleidingen Toerisme en de Cosmo Academy zijn vanaf eind maart op stage. Dat betekent dat er op school nauwelijks nog lesactiviteiten plaatsvinden. Deelnemen aan een Beleefdag is dan niet meer mogelijk. Als je dat wel wilt bij deze opleidingen, meld je dan op tijd aan!!
  • Voor de opleiding Verpleegkunde in Heerenveen geldt dat je niet kunt meelopen met de studenten, omdat ze in de praktijkroute zitten. Als je aanmeldt voor een Beleefdag word je wel uitgenodigd voor meer informatie.
  • Via onderstaande link kun je niet aanmelden voor MBO Life Sciences. Wil je daar een kijkje gaan nemen, meld je dan via de website van MBO Life sciences aan voor een DOE-DAG op die locatie.
     

Meteen aanmelden voor een Beleefdag 

LET OP: HEB JE EEN MAILADRES VAN @OUTLOOK, @LIVE, @MSN of @HOTMAIL
Na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging via e-mail. Door problemen met de mail vanuit het Friesland College komt dit bericht waarschijnlijk in jouw 'ongewenste mail' binnen. Hou daarom de komende tijd deze map in de gaten. Heb je het bericht ontvangen, dan kun je bovenin klikken op 'geen ongewenste mail'. Hierdoor komen eventuele vervolgmails weer gewoon in je postvak 'In'. Je krijgt van ons ook een sms-bericht over je aanmelding.

Mocht je binnen twee weken na aanmelding geen mail of sms ontvangen hebben, laat dat dan weten via kijk-beleefdag@fcroc.nl.

Heb je hulp nodig bij het maken van een opleidingskeuze? Neem dan contact op met het FC-Adviescentrum.

Heb je vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen over de Kijk- en Beleefdag. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar kijk-beleefdag@fcroc.nl.