Aanmelden Kijkdag

Via dit formulier kun jij je aanmelden voor een Kijkdag bij het Friesland College. Mocht de aanmelding niet goed verlopen, stuur dan een mail naar kijk-beleefdag@fcroc.nl.

LET OP!

  • HEB JE EEN MAILADRES VAN @OUTLOOK, @LIVE, @MSN of @HOTMAIL:
    Na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging via e-mail. Door problemen met de mail vanuit het Friesland College komt dit bericht waarschijnlijk in jouw 'ongewenste mail' binnen. Hou daarom de komende tijd deze map in de gaten. Heb je het bericht ontvangen, dan kun je bovenin klikken op 'geen ongewenste mail'. Hierdoor komen eventuele vervolgmails weer gewoon in je postvak 'In'. Je krijgt van ons ook een sms-bericht over je aanmelding.
    Mocht je binnen twee weken na aanmelding geen mail of sms ontvangen hebben, laat dat dan weten via kijk-beleefdag@fcroc.nl.
  • Wil je naar een Kijkdag bij de richting Toerisme & Wellness, maar heb je met name belangstelling voor de opleidingen van Wellness? Kies dan voor de locatie Heerenveen. Voor de toerismeopleidingen kun je zowel in Leeuwarden als in Heerenveen terecht.
  • Via dit formulier kun je niet aanmelden voor MBO Life Sciences. Wil je daar een kijkje gaan nemen, meld je dan via de website van MBO Life sciences aan voor een DOE-DAG op die locatie.

Je huidige school

Kies een interessegebied

Locatie is niet correct ingevuld