Aanmelden Beleefdag

Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden voor een Beleefdag. De contactpersoon van de opleiding van jouw keuze stuurt je binnen twee weken een mail met daarin een voorstel voor een datum.

HEB JE EEN MAILADRES VAN @OUTLOOK, @LIVE, @MSN of @HOTMAIL
Na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging via e-mail. Door problemen met de mail vanuit het Friesland College komt dit bericht waarschijnlijk in jouw 'ongewenste mail' binnen. Hou daarom de komende tijd deze map in de gaten. Heb je het bericht ontvangen, dan kun je bovenin klikken op 'geen ongewenste mail'. Hierdoor komen eventuele vervolgmails weer gewoon in je postvak 'In'. Je krijgt van ons ook een sms-bericht over je aanmelding. Mocht de aanmelding alsnog niet goed verlopen, stuur dan een mail naar kijk-beleefdag@fcroc.nl.

Let op: uitzonderingen

  • Nagenoeg alle studenten van de opleidingen Toerisme en de Cosmo Academy zijn vanaf eind maart op stage. Dat betekent dat er op school nog nauwelijks lesactiviteiten plaatsvinden. Deelnemen aan een Beleefdag is dan niet meer mogelijk. Als je dat wel wilt bij deze opleidingen, meld je dan op tijd aan!!
  • Voor de opleiding Verpleegkunde in Heerenveen geldt dat je niet kunt meelopen met de studenten, omdat ze in de praktijkroute zitten. Als je je aanmeldt voor een Beleefdag word je wel uitgenodigd voor meer informatie. Aanmelden voor Verpleegkunde in Leeuwarden kan wel.
  • Via dit formulier kun je niet aanmelden voor MBO Life Sciences. Wil je daar een kijkje gaan nemen, meld je dan via de website van MBO Life sciences aan voor een DOE-DAG op die locatie.

Aanmelden Beleefdag

Je huidige school

Ik wil graag meelopen bij de opleiding:

Locatie is niet correct ingevuld