Onder de sector horeca, voeding en de voedingsindustrie vallen veel soorten bedrijven. Zo kun je in aanraking komen met de voedings- en mengvoederindustrie, maar ook met horeca en brood- en banket. In de horeca werk je bijvoorbeeld in een restaurant, zalencomplex, café, fastservicebedrijf, cateringbedrijf of kiosk met voedingsmiddelen. Kies je voor brood en banket, dan kun je terecht komen bij een ambachtelijke brood- en/of banketbakkerij of bij een patisserie. In dat geval werk je vaak in de ruimte achter de winkel. Je assisteert bij de productie en bij het verwerken en verpakken van voedingsmiddelen. Je werkt netjes en hygiënisch en houdt er rekening mee dat voedingsmiddelen kwetsbaar zijn en snel bederven. Ook ga je op een juiste manier om met leveranciers en chauffeurs die bij het bedrijf komen.

Actueel

  • Bourgondisch genieten op hoog niveau

    Bourgondisch genieten op hoog niveau

    Op zondag 22 februari biedt De Oude Schouw samen met het Friesland College wederom een buitenkansje voor de fijnproevers. Voor slechts € 17,50 kunt u met volle teugen genieten van Bourgondische gerechten van ongekend hoog niveau. Lees meer »