Bakkers zijn broodnodig. We eten elke dag brood. En als iemand jarig is, trakteert hij op taart of gebak. En dat is niet zomaar. Want brood- en banketproducten zijn gewoon hartstikke lekker. En de keuze is enorm! Van witbrood tot waddenbrood, van moorkop tot mokkataart en van suikerlat tot speculaaskoek. Werken als brood- en banketbakker: dat is smullen geblazen!

Spreekt deze richting jou aan?
KIik dan op onderstaande links voor meer informatie

Actueel

  • Studenten bereiden Groot Liwwadder Diner voor

    Studenten bereiden Groot Liwwadder Diner voor

    Studenten van de opleiding Zelfstandig werkend Brood- en banketbakker zijn vandaag onder media-aandacht begonnen met de voorbereidingen voor het dessert voor het Groot Liwwadder Diner. Omrop Fryslân en GPTV waren in de bakkerij en keuken aanwezig om hier verslag van te doen*. Lees meer »

  • Van zoete haring naar mega Minion

    Van zoete haring naar mega Minion

    Een verrassende en feestelijke workshop bij de Middelbare Hotelschool Friesland. Samen met groothandel Hela Thissen BV organiseerde de eigen bakkersopleiding een heuse marsepeinworkshop. Deelnemers: negen studenten en drie bakkerijen uit de regio. Lees meer »

  • Bakkers Friesland College in de prijzen

    Bakkers Friesland College in de prijzen

    Friesland College-studenten zijn flink in de prijzen gevallen tijdens mbo bakkerswedstrijden. De in eigen bakkerij gemaakte producten werden op 17 en 18 februari getoond in De Kanselarij in Leeuwarden. Lees meer »